Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

KUPUJETE BYT?

KUPUJETE NEMOVITOST?

NEJSTE SI JISTI, ŽE JE TO TO PRAVÉ?

NEJSTE SI JISTI STAVEM?

NEVÍTE, CO VÁS BUDOU STÁT ÚPRAVY A REKONSTRUKCE?

NEVĚŘÍTE INFORMACÍM PRODÁVAJÍCÍHO NEBO REALITNÍHO MAKLÉŘE?

NEJSTE NA TO SAMI!

PROVĚŘÍME VAŠÍ VYBRANOU NEMOVITOST PO TECHNICKÉ I PRÁVNÍ STRÁNCE

AŤ VÍTE, CO KUPUJETE

JUDr. ZÁHORSKÝ spol. s r.o.

PROVĚŘENÍ NEMOVITOSTI

PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY JIŽ OD ROKU 1995 (S PRAXÍ 23 LET)

Nekupujte zajíce v pytli! Existuje spousta nepoctivců, a to jak z řad majitelů - prodávajících, tak i z řad realitních makléřů, kteří ve snaze prodat co nejrychleji a nejdráž a hlavně získat provizi, zamlčují nebo záměrně zkreslují informace o prodávaných nemovitostech, různě kamuflují nedostatky, zakrývají kritická místa a kupci potom zbydou jen oči pro pláč a nemalé náklady na uvedení nemovitosti do obyvatelného stavu a napravení chyb, o kterých neměli tušení. Nelze také opomenout i různé právní vady a omezení, která mohou na nemovitostech váznout, jejich užívání stěžovat, omezovat nebo dokonce znemožňovat a laik nemá šanci je odhalit.

PROTO JSME TU MY A PROVĚŘÍME VŠE ZA VÁS!

S námi znáte skutečný stav a hodnotu nemovitosti, kterou kupujete. S námi ve finále vždy ušetříte, a to nejen peníze, ale hlavně starosti! Dohlédneme na smluvní dokumenty, bezpečný převod kupní ceny, vkladové řízení i bezvadný předávací protokol. Samozřejmostí je poradenství při výběru vhodného bankovního produktu pro financování hypotečním úvěrem a výběr vhodného typu pojištění. Provedeme Vás bezpečně celým obchodem, jako v bavlnce.

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?