Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

AURUS REALITY® JUDr. ZÁHORSKÝ spol. s r.o.

Společnost JUDr. ZÁHORSKÝ spol. s r.o. byla založena na podzim roku 1995 JUDr. Ivanem Záhorským, jako realitní kancelář se specializací na oblast hlavního města Prahy a nejbližšího okolí. Postupně svou oblast působení rozšířila i na jiné regiony a za dobu své existence zprostředkovala obchody mnoha známých a významných nemovitostí, stejně jako koupě, prodeje a pronájmy objektů pro individuální bydlení, bytů, domů a pozemků.

Od roku 1998 ve vedení společnosti působí i syn zakladatele, Richard Záhorský, který v roce 2011 přebírá od svého otce kormidlo a stává se jediným jednatelem a společníkem firmy.

JUDr. ZÁHORSKÝ spol. s r.o. ke všem svým klientům a jejich obchodním případům přistupuje s odbornou profesionální a individuální péčí a zajišťuje vždy nadstandardní servis tak, aby pro své klienty zajistila co nejvyšší profit a ušetřila jim drahocenný čas i starosti. 

JUDr. ZÁHORSKÝ spol. s r.o. se počátkem roku 2012 stala, na základě rozhodnutí Úřadu průmyslového vlastnictví o zápisu ochranné známky, jediným vlastníkem a oprávněným uživatelem ochranné známky AURUS REALITY® , proto od té chvíle pro své činnosti v oblasti nemovitostí tuto známku využívá s logem

 

JSME DRŽITELI CERTIFIKÁTŮ

ČLENEM      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?